The RevenantPogledaj trailer!

Film

drama, triler, avantura, western (2015)

The Revenant

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
8,082%
The Revenant

Naslov:

Povratnik

Godina:

2015

Žanr:

drama, triler, avantura, western

Trajanje:

156 min

Režija:

Alejandro G. Iñárritu

Scenarij:

Alejandro G. Iñárritu
, Mark L. Smith
, Michael Punke


Glavne uloge:


Leonardo DiCaprio
  >  Hugh Glass
Lukas Haas
  >  Jones
Tom Hardy
  >  John Fitzgerald
Duane Howard
  >  Elk Dog
Kristoffer Joner
  >  Murphy
Robert Moloney
  >  Dave Stomach Wound
Christopher Rosamond
  >  Boone
Domhnall Gleeson
  >  Captain Andrew Henry
Paul Anderson
  >  Anderson
Fabrice Adde
  >  Toussaint
Will Poulter
  >  Bridger
Joshua Burge
  >  Stubby Bill
Forrest Goodluck
  >  Hawk
Melaw Nakehk'o
  >  Powaqa
Arthur RedCloud
  >  Hikuc

Opis:


U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen­darnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao me­dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Har­dy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo­ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni­ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (23)
  • The Two Popes

    The Two Popes (2019)

    biografski, drama, povijesni, komedija

    Intimna priča o jednoj od najdramatičnijih tranzicija moći u poslednjih 2000 godina. Frustriran prevelikim mešanjem crkvem Bergoglio (Jonathan Pryce) traži dozvolu od pape Benedikta da se penzioniše...
  • Mad Max: Fury Road

    Mad Max: Fury Road (2015)

    akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

    Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije...
  • Black Mass

    Black Mass (2015)

    biografski, drama, kriminalistički

    Bulger (Johnny Depp) gangster je irskih korijena, koji je preko 20 godina igrao dvostruku igru kao jedan od najvećih američkih kriminalaca, a uživao je sigurnost i potporu prijatelja iz djetinjstva...
  • The Hateful Eight

    The Hateful Eight (2015)

    drama, kriminalistički, misterij, triler, western

    U osmom po redu Tarantinovom filmu možete vidjeti, kao što se i očekuje od dotičnog redatelja, krupnog kalibra(po pitanju oružja i glumaca), opake replike, puno prolivene krvi i veliku navalu...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    31.12.2023. 13:24
    Dobar film
  • chiba
    Active member
    28.07.2018. 03:33
    Ahahah tačno tako.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    25.07.2018. 22:17
    [TUBE]EU9zl_li6Eo[/TUBE]

    LOL

    [TUBE]8ivvDOiiyP4[/TUBE]

      Šalu na stranu, nije samo ojađen Dragan Torbica.

      Primetio sam ovu sličnost kod prvog gledanja u scenama u crkvi i pticama. U svakom slučaju ni ovo ne može da spasi reditelja koji je polušao da snimi film veći od života ne shvatajući da je samo život veći od samog sebe. Ko ne veruje neka odgleda Džeremaju Džonsona i Man vs. Wild i to one epizode snimane u Škotskoj i Islandu.

       Sad više o filmu koji je tako lepo počeo a onda je postao bajka.

      Početak je stvarno obećavao, onaj indijanski napad, borba i sve što uz to ide. A onda je Leonardo poput Zlatokose sreo tri medveda i sve je počelo polako da klizi u tandariju. Nisam baš siguran da se američka mečka razlikuje od naše Božane koja u to vreme kušuje u nekom brlogu. Zanemariću to da mečka sa svojim satelitima pati od insomnije ili da hoda u snu. Zanemariću i ono hopa cupa po šumi sa cgi Božanom ali ne mogu da zanemarim onaj deo kad je dotična sa visine pala na Leonardov šarm i poklopila ga načisto. Mislio sam da je kraj pričama D.Torbice ali sam se prevario jer je Leonardo izvezen kao goblen bukvalno ustao iz groba i transformisao se u međeda. Nije postao rahmetli Grizli Adams junak mog detinjstva, nije postao ni moj drug međed Vlado ni međed Momo. Postao je više Međed Grils a manje legendarni Džeremaja Džonson do samog kraja filma.

      Može čovek da savlada međeda, čak je i moj brat video jednog lovca koga je naposletku spasio pas i puška koju je upotrebio dok je bio komiran na zemlji. Čisto sumnjam da može čovek da preživi kad na njega sa visine padne minimum pola tone žive vage. U to uključujem i nastavak ove bajke koja zaista liči na SF po jednom detalju. Leonardo je iz jednom napunjene kubure pucao dva puta po dva puta u filmu. Preciznije, kubura je napunjena jednim a pucani je dvaput na jedno punjenje. I tako dva puta.

      Na kraju, svega ovog ne bi bilo da su pokvareni Francuzi opštili sa indijancima / indijankama kao što je to radio Leonardo.

      Sve u svemu, ostaće ovo zabeleženo po Oskaru i eventualno po pričama kako je snima je bilo teško za celu ekipu i ostalim bla bla bla glupostima. Sam Leonardo je svojim Oskarom dokazao da  poentira samo onaj ko je uporan.


{{message}}

{{item.title}}