Carnival RowPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, misterij, fantazija, triler (2019)

Carnival Row

Ocjena korisnika
Odlično!
8,156%
Carnival Row

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, fantazija, triler

Glavne uloge:


Orlando Bloom
  >  Rycroft Philostrate
Jared Harris
  >  Absalom Breakspear
Simon McBurney
  >  Runyan Millworthy
Indira Varma
  >  Piety Breakspear
Tamzin Merchant
  >  Imogen Spurnrose
Andrew Gower
  >  Ezra Spurnrose
Cara Delevingne
  >  Vignette Stonemoss
Leanne Best
  >  Madame Moira
Karla Crome
  >  Tourmaline Larou
Jamie Harris
  >  Sergeant Dombey
David Gyasi
  >  Agreus Astrayon
Maeve Dermody
  >  Portia Fyfe
Alice Krige
  >  Haruspex
Anna Rust
  >  Fleury
Tracey Wilkinson
  >  Afissa

Opis:


U Amazonovoj produkciji riječ je o nadnaravnoj fantasy seriji, smještenoj u neoviktorijansko doba, u kojoj glavne uloge tumače Cara Delevingne (Suicide Squad, Valerian and the City of a Thousand Planets) i Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings).
Delevingne tumači vilu Vignette Stonemoss, izbjeglicu koja se sklonila u grad Burgue, gdje se mora nositi s ljudskim predrasudama i dugo čuvanim tajnama. Bloom tumači detektiva Rycrofta Philostratea, koji započinje opasnu vezu s Vignette dok istražuje seriju ubojstava koja prijete ionako krhkom miru.

Obradio/la:

Kneginja

Pročitaj recenziju serije Carnival Row:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (15)
 • The Rook

  The Rook (2019)

  drama, fantazija, triler

  Serija je usredotočena na mladu ženu koju prate paranormalni protivnici dok se i sama bori s vlastitim nadnaravnim sposobnostima. Nakon buđenja na Milenij mostu u Londonu, bez ikakvih sjećanja ali sa...
 • Britannia

  Britannia (2017)

  drama, akcija, fantazija

  Britanija je drama smještena 43. g. n.e. kada se rimska carska vojska vratila uništiti keltsko srce Britanije – tajanstvenu zemlju pod vladavinom ratnica i moćnih druida koji mogu kanalizirati moćne...
 • The Capture

  The Capture (2019)

  kriminalistički, misterij, triler

  Nakon što je oslobođen krivice zbog ubistva u Afganistanu po osnovu lažiranih video dokaza, Šaun Emeri se vraća kući svojoj maloj ćerki. Ali, kad snimci "jedne noći u Londonu", TV stanice CCTV izađu...
 • Titans

  Titans (2018)

  drama, kriminalistički, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

  Tim mladih superheroja udružuje se pod vođstvom Nightwing-a (prvobitnog Batman-ovog Robina), da bi se borila protiv svih opasnih zločinaca na koje naiđu.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • dzems0
  member
  13.11.2019. 21:36
  Sjajna serija i svakom pogledu. Produkcija, gluma (Orlando je tu još i najtanji), a pogotovu priča. Mene je zadnje tri epizode držala zakucanog za fotelju. Od mene 10/10
 • Black Panther
  eXtreme member
  03.11.2019. 19:21
  Odgledao sam tri epizode i baš se mučim da nastavim... Nema poređenja sa Peni. Ova serija je za klasu niža! Ništa novo nisam video, tako da će mi biti jako teško da nastavim dalje.

  Ako baš, baš, nemate ništa da gledate, možete ovo. Inače, ja bih je zaobišao. Pozzz :)
 • ar8c
  Active member
  03.11.2019. 15:08
  @ LightDot
  Od reči do reči potpisujem i slažem se sa viđenjem ove serije, kao i njenom ocenom. Identičan utisak sam stekao nakon odgledane 2-3 epizode, ali sam ipak izgurao do kraja kako bih stekao kompletan utisak o ovom poduhvatu.

  U suštini nije loše i gledljivo je, ali ne donosi baš ništa novo pri čemu su tehnički aspekti serije, kostimi i produkcija jedini istinski vredan deo. Serija je tipičan kliše na temu socijalnih, klasnih i rasnih razlika, uz neizbežan začin zabranjene ljubavi. Kako bi se pokušalo uneti nešto novo pojedini su dobili krila, rogove i kopita, ali premisa je zapravo mnogo puta prežvakana do sada.

  Možda je zapravo najveći problem poređenje sa Penny Dreadful, što je po meni barem za dve klase kvalitetnije, ozbiljnije i bolje delo. Možda ni Penny nije skroz originalan po pitanju korišćenih likova, ali jeste originalno spajanje svih njih na jedno mesto na kvalitetan i interesantan način, uz daleko ozbiljniju i smisleniju priču, a rekao bih i glumu. Ne mogu reći da gluma u Carnival Row ne valja i tu su neki dokazani veterani poput Jared Harrisa, ali priča je tako ispričana da ni gluma ne može doći do izražaja. Sve u svemu čist prosek i ne verujem da ću gledati drugu sezonu.