FargoPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, triler (2014)

Fargo

Ocjena korisnika
Odlično!
8,992%
Fargo

Naslov:

Fargo

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

53 min

Autor:

Noah Hawley


Glavne uloge:


Gaetano Bruno
  >  Constant Calamita
Jack Huston
  >  Odis Weff
Andrew Bird
  >  Thurman Smutney
Jeremie Harris
  >  Leon Bittle
Uzo Aduba
  >  Zelmare Roulette
James Vincent Meredith
  >  Opal Rackley
Allison Tolman
  >  Molly Solverson
Jessie Buckley
  >  Oraetta Mayflower
Anji White
  >  Dibrell Smutney
Salvatore Esposito
  >  Gaetano Fadda
Emyri Crutchfield
  >  Ethelrida Pearl Smutney
Chris Rock
  >  Loy Cannon
Colin Hanks
  >  Gus Grimly
Jason Schwartzman
  >  Josto Fadda
Francesco Acquaroli
  >  Ebal Violante

Opis:


Adaptiran prema dobitniku Oscara za najbolji film, Fargo pripovijeda potpuno novu vrstu "istinite kriminalističke priče" te prati novi slučaj i nove likove, sve prožete tipičnim humorom, ubojstvima i karakterističnom ljubaznošću stanovnika Minnesote zbog kojih je film i postao antologijski klasik. Oskarovac Billy Bob Thornton tumači ulogu Lornea Malva, lutalice i manipulatora koji susreće i zauvijek mijenja život provincijskog prodavača životnog osiguranja Lestera Nygaarda, kojega glumi dobitnik BAFTA-e i za Emmyja nominirani Martin Freeman. Colin Hanks glumi zamjenika načelnika policije u Duluthu, samohranog oca koji mora birati između vlastite sigurnosti i policijske dužnosti kad se nađe oči u oči s ubojicom. Alison Tolman je Molly Solverson, ambiciozna zamjenica iz Bemidjija. Fargovu živopisnu glumačku ekipu stalnih likova zaokružuje dobitnik Emmyja Bob Odenkirk u ulozi zamjenika Billa Oswalta, dobitnik Zlatnoga globusa i za Emmyja nominirani Oliver Platt je Stavros Milos, dobitnica nagrade Američke udruge filmskih glumaca Kate Walsh je Gina Hess, Glenn Howerton (Uvijek sunčano u Philadelphiji) je Don Chumph, Joey King je Greta Grimly, Peter Breitmayer je poručnik Schmidt, Tom Musgrave je Bo Munk, Josh Close je Chazz Nygaard, Russell Harvard je g. Wrench (ključ za pritezanje), a Adam Goldberg je g. Numbers (brojevi).

Fargo je serija u deset nastavaka scenarista Noe Hawleya. Dobitnik Emmyja za režiju Adam Bernstein režirao je prve dvije epizode. Hawley, Warren Littlefield, Joel i Ethan Coen te Geyer Kosinski izvršni su producenti. Fargo je nastao u produkciji FX Productions i MGM Television.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (80)
 • Teenage Bounty Hunters

  Teenage Bounty Hunters (2020)

  drama, kriminalistički, komedija

  Sestre bliznakinje Sterling i Blair balansiraju svoje tinejdžerske živote u elitnoj južnoj srednjoj školi s neočekivanom novom karijerom kao lovci na glave.
 • Servant

  Servant (2019)

  drama, misterij, triler, horor

  Servant nam predstavlja roditelje Dorothy i Seana Turnera, koji su zaposlili mladu dadilju Leanne da im pomogne brinuti za njihovo novorođenče. Kako vrijeme odmiče postaje vrlo jasno da stvari nisu...
 • The Night Of

  The Night Of (2016)

  drama, kriminalistički

  Autori Steven Zaillian i Richard Price donose KOBNU NOĆ, seriju od osam epizoda koja zadire u zamršenosti fiktivnog slučaja ubojstva u New Yorku Cityju. Priča prati Naz Khan, simpatičnog studenta...
 • Hunters

  Hunters (2020)

  drama, kriminalistički, misterij

  Grupa lovaca na naciste koja živi 1977. godine u New Yorku otkrila je da su stotine nacističkih zvaničnika pokrenuli zavjeru za stvaranje Četvrtog Reicha u SAD-u. Tim kreće na krvavi zadatak kako bi...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  05.08.2023. 05:23
  Ma šta ti tu šta će se gledati, ćuti tamo. LOL
  Prvo, zbilja mi je teško pratiti film/seriju sa domaćim prevodom, to šta je ko prevodio mi ne igra ikakvu ulogu, bolje mi kaži da li ti se nešto dopalo, lako ću potom sa titlom. Ako je nekim suludim slučajem ikome i potrebna moja podrška, slava i hvala kakvog prevoda, kukala mu/joj majka. Ta ovde ima koliko nećeš ljudi koje cenim, koji su mi dragi, koji ulažu sate i sate svog rada, mimo svih obaveza, ako bih krenuo da se zahvaljujem i skrećem pažnju na nekakve titlove, bilo bi malim delom lažno, jer ne gledam išta sa prevodom, i gore od toga, morao bih dnevno kuckati još 50 postova. Uostalom, ma šta rekao Ira Mafia LOL meni ovo nije ikada bio sajt sa titlovima, već sajt na kome mogu da meljem o filmovima. Approve Vala i to ako mi se 'oće, a zaslužio sam i da mi se neće, dabome. 

  Drugo, probah tog vražijeg Weak Hero-a, rekoh to i tamo u temi. I to probah baš zbog tebe, onda kada sam imao zgusnut raspored, gomilu toga na holdu a malo ili nimalo vremena. Moliću lepo, sada mi se eto gleda Fargo, već sam na drugoj sezoni, kakve veze ima to što sam je već gledao. Bejaše to dva života iza mene. Uostalom, poenta je da uživam, da mi je lepo a ne da pošto-poto, na silu gledam iznova nešto novo. Novo me najčešće davi, na svakih 10 serija koje probam sada, daj bože da dve nastavim da pratim. Užitak mi, trenutno, pre pruži ponovno druženje sa kakvom majstorijom, eto kakva je npr Fargo serija. Ponoviću tri sezone, najverovatnije.
 • JoxerTM
  eXtreme member
  05.08.2023. 01:24
  Znači preveo am weak hero za p. materinu jer ne, to ne, idemo ponavljati nešto već viđeno.
 • puppet_master
  eXtreme member
  04.08.2023. 17:54
  Kada smo kod ponavljanja, upravo gledam ponovo prvu sezonu, dave me nove serije, ma sami sinopsisi me oteraju glavom bez obzira i od pokušaja a još je daleko gore kada uopšte i probam većinu toga danas. Stoga se vratih onome u čemu sam uživao, dabome.