FIFA UncoveredPogledaj trailer!

TV serija

kriminalistički, dokumentarni, sportski (2022)

FIFA Uncovered

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,6
FIFA Uncovered

Naslov:

Razotkrivanje FIFA-e: Nogomet, novac, moć

Godina:

2022

Žanr:

kriminalistički, dokumentarni, sportski

Trajanje:

221 min

Opis:


Od borbi za prevlast do globalne politike, otkrivamo problematičnu prošlost FIFA-e i što je sve potrebno za organizaciju svjetskog prvenstva.

Istraživačka dokumentarna serija otkriva skandale koji su se događali unutar organizacije.

Dokumentarni serijal FIFA Uncovered, koji tematizira brojne slučajeve koruptivnih djela povezanih sa svjetskom krovnom nogometnom organizacijom i istražuje pozadinu procesa dodijeljivanja domaćinstva Svjetskog prventva Kataru.

Serijal, kojeg potpisuje reditelj Daniel Gordon, sastoji se od četiri epizode, a za potrebe njegovog nastajanja utrošeno je hiljade sati na pregledavanje arhiva, te je snmljeno između 300 i 400 sati intervjua. "Od borbi za prevlast do globalne politike. Razotkriva se problematična istorija FIFA-e i šta je sve potrebno za organizaciju svjetskog prvenstva".

- Razgovarali smo sa stotinama ljudi ispred i iza kamere. S ljudima "znutra" koji su sve vidjeli izbliza, ali i s FIFA-inim promatračima, desecima vrhunskih novinarskih istraživačkih timova koji su godinama pratili FIFA-u. Ken Besinger iz New York Timesa i David Conn iz Guardiana redovito se pojavljuju na ekranu. Donijeli su svoju stručnost, ali i kontakte – rekao je koproducent Miles Coleman za L‘Équipe.

Obradio/la:

vanjja
  • Slično za pogledati
  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}