Good TroublePogledaj trailer!

TV serija

drama, komedija, ljubavni (2019)

Good Trouble

Ocjena korisnika
-
7,4100%
Good Trouble

Naslov:

Dobra nevolja

Godina:

2019

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

45 min

Autor:

Bradley Bredeweg
, Peter Paige
, Joanna Johnson


Glavne uloge:


Ken Kirby
  >  Benjamin
Emma Hunton
  >  Davia
Cierra Ramirez
  >  Mariana Adams Foster
Maia Mitchell
  >  Callie Adams Foster
Zuri Adele
  >  Malika
Sherry Cola
  >  Alice
Roger Bart
  >  Judge Wilson
Tommy Martinez
  >  Gael
Dustin Ingram
  >  Alex Wood
Josh Pence
  >  Dennis
Dhruv Uday Singh
  >  Raj Patil
Molly McCook
  >  Rebecca
Michael Galante
  >  Bryan
Beau Mirchoff
  >  Jamie Hunter
Heather Mazur
  >  Angela Miller

Opis:


Serija „Dobra nevolja“ nastavak je cijenjene obiteljske dramske serije „Fosteri“, a prati Callie (Maia Mitchell) i Marianu (Cierra Ramirez) Adams Foster u sljedećoj fazi njihovih mladih života u Los Angelesu. Seriju je kreirao autor „Fostera“, Peter Paige, a kao jedna od izvršnih producentica serije je i Jennifer Lopez.
Pet godina poslije završetka „Fostera“, Callie i Mariana odlaze otkriti sve čari samostalnog života. Nakon što su se preselile u Coterie u centru Los Angelesa, sestre shvaćaju da nije baš sve divno kada živiš sam. Nasreću, sestre žive u vibrantnom apartmanskom naselju gdje se mogu osloniti na nove susjede - Gaela Martineza (Tommy Martinez), društveno osviještenog i politički aktivnog grafičkog dizajnera, Maliku Williams (Zuri Adele), oštroumno posvojeno dijete s osjećajem za društvenu pravdu i Alice Kwan (Sherry Cola), prvu generaciju azijske Amerikanke koja vodi naselje. Istovremeno sestre započinju svoje profesionalne karijere. Mariana se pokušava snaći u tehnološkoj industriji gdje dominiraju muškarci, te se pokušava sprijateljiti s novim suradnicima. Callie se pak zapošljava kod konzervativnog suca i boji se ostaviti posao sa strane kako bi se malo opustila. Suočene s novim susjedima, novim izazovima i, naravno, novim romansama, sestre i u svojim dvadesetima moraju ovisiti jedna o drugoj kako bi se uspješno snašle u novom gradu prepunom nevjerojatnih mogućnosti.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • The Widower

    The Widower (2021)

    dokumentarni

    Explore behind the scenes of one of the country's most confounding murder investigations, revealing a tale of evil and a tireless quest for justice in real time.
  • Schooled

    Schooled (2018)

    komedija

    Lucy Somers je samohrana majka troje dece, koja dobija posao sekretarice u William Penn akademiji, gde je njen brat direktor. Na početku školske godine , njen brat nastoji da izađe na kraj sa upornim...
  • Bad Mothers

    Bad Mothers (2019)

    drama

    A group of misfit women joins forces to help each other juggle the challenges of work, romance, parenthood - and solving a murder.
  • Faking It

    Faking It (2014)

    komedija

    After numerous attempts of trying to be popular, two best friends decide to fake being lesbians. They are launched into instant celebrity status. Seduced by their newfound fame, Karma and Amy decide...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

{{message}}

{{item.title}}