ScorpionPogledaj trailer!

TV serija

drama, akcija (2014)

Scorpion

Ocjena korisnika
-
7,2
Scorpion

Naslov:

Škorpion

Godina:

2014

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

43 min

Autor:

David Matthews


Glavne uloge:


Robert Patrick
  >  Cabe Gallo
Eddie Kaye Thomas
  >  Toby Curtis
Elyes Gabel
  >  Walter O'Brien
Katharine McPhee
  >  Paige Dineen
Jadyn Wong
  >  Happy Quinn
Ari Stidham
  >  Sylvester Dodd
Riley B. Smith
  >  Ralph Dineen
Camille Guaty
  >  Megan O'Brien
Scott Porter
  >  Tim Armstrong
Kevin Weisman
  >  Ray Spiewack
Brendan Hines
  >  Drew
David Fabrizio
  >  Merrick
Peri Gilpin
  >  Katherine Cooper
Andy Buckley
  >  Richard Elia
Jamie McShane
  >  Patrick Quinn

Opis:


Serija 'Škorpion', nadahnuta istinitom pričom, dinamična je dramska serija o ekscentričnom geniju Walteru O'Brienu (Elyes Gabel) i njegovu timu neprilagođenih genijalaca koji su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba.

Kao novi think-tank Ministarstva domovinske sigurnosti, O'Brienov tim Škorpion uključuje Tobyja Curtisa (Eddie Kaye Thomas), biheviorističkog stručnjaka koji može pročitati svakoga, Happy Quinn (Jadyn Wong), genijalku za mehaniku, i Sylvestera Dodda (Ari Stidham), statističkoga gurua. Udruživanje njihova golemog znanja o tehnologiji u rješavanju složenih zadaća zadivljuje federalnog agenta Cabea Galla (Robert Patrick) koji dijeli mučnu povijest s O'Brienom. Međutim, dok se ova društveno nesigurna skupina dobro snalazi i zabavlja u vlastitom društvu, vanjski život ih zbunjuje, pa se oslanjaju na majku nadarenog djeteta Paige Dineen (Katharine McPhee) da im približi svijet. Ovi su štreberski genijalci naposljetku pronašli savršeno radno mjesto gdje mogu primjenjivati svoju iznimnu snagu uma u rješavanju državnih kriza, ali i podučavati jedni druge kako se uklopiti u društvo. O'Brienov tim tako će se u prvoj sezoni baviti nizom kriznih situacija, od spašavanja guvernerove kćeri od smrtonosnog virusa i popravljanja nuklearnog reaktora do traženja ubojice glazbenog blogera i sprječavanja novog svjetskog rata mirovnim pregovorima u istočnoj Europi.

Glavni lik temelji se na stvarnoj osobi, također Walteru O'Brienu, stručnjaku za računalnu sigurnost koji tvrdi da je hakirao NASA-in računalni sustav kada je imao samo 13 godina. O'Brien je ujedno i jedan od izvršnih producenata serije.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (29)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • nanny6665
  member
  16.10.2018. 21:15
  Serija ja super....preporučam svima...ocijena bi bila 8/10
 • nanny6665
  member
  16.10.2018. 21:15
  Serija ja super....preporučam svima...ocijena bi bila 8/10
 • jasmina69
  member
  01.08.2018. 19:57
  Serija je dobra i likovi su interesantni, provesti vreme za razbibrigu. Jedino ima puno teksta i dosta komplikovanih reči, barem meni, da shvatim radnju u kompletu pa čekam prevode.
  U svakom slučaju hvala na prevodima, mnogo mi znači da je mogu pratiti.
  I žao mi je što je poslednja sezona.