SiloPogledaj trailer!

TV serija

drama, znanstvena fantastika (2023)

Silo

Ocjena korisnika
Odlično!
8,5
Silo

Godina:

2023

Žanr:

drama, znanstvena fantastika

Glavne uloge:


Rebecca Ferguson
  >  Juliette
Iain Glen
  >  Dr. Pete Nichols
Robert Ryan
  >  Uptop Resident
Will Patton
  >  Deputy Marnes
Ferdinand Kingsley
  >  George Wilkins
Caitlin Zoz
  >  Kathleen Billings
Rita McDonald Damper
  >  Midder
Manoj Anand
  >  Uptop Maintenance Worker
Angela Yeoh
  >  Karins
Tim Robbins
  >  Bernard
Shane McRae
  >  Knox
Harriet Walter
  >  Martha Walker
Helene Maksoud
  >  Nurse Alice
Common
  >  Sims
Rick Gomez
  >  Patrick Kennedy

Opis:


Poslednjih 10.000 ljudi na Zemlji žive u ogromnom silosu pod zemljom s puno propisa za koje misle da bi trebalo da ih zaštitite od toksičnog i uništenog sveta na površini. Niko ne zna kada i zašto je silos izgrađen, a svako ko traži odgovore suočava se sa fatalnim posledicama. Juliette je inženjerka koja traži odgovore o ubistvu voljene osobe i otkriva misteriju koja seže mnogo dublje nego što je ikada zamišljala.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari (13)
 • Two Sides of the Abyss

  Two Sides of the Abyss (2022)

  drama, kriminalistički, triler

  Police officer, Luise Berg of Wuppertal, Germany heads for an unavoidable catastrophe after her daughter's murderer is released early from prison.
 • No Hard Feelings

  No Hard Feelings (2023)

  komedija

  Na ivici gubitka doma u kom je odrasla, Maddie (Lawrence) otkriva intrigantni spisak mogućih poslova za otplatu duga. Među njima je i onaj u kome bogati roditelji traže nekoga za "izlazak" sa svojim...
 • Citadel

  Citadel (2023)

  drama, akcija

  Globalna špijunska agencija Citadel je pala, a sećanja njenih agenata su izbrisana. Sada se u igri pojavljuje moćni sindikat, Manticore. Mogu li agenti Citadele da se prisete svoje prošlosti i skupe...
 • Fatal Attraction

  Fatal Attraction (2023)

  drama, triler

  Afera prijeti životima Dana Gallaghera i njegove supruge Beth u ovom dubokom reimaginiranju klasičnog psihoseksualnog trilera koji istražuje fatalnu privlačnost i bezvremenske teme braka i nevjere...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • ar8c
  eXtreme member
  17.05.2023. 15:47
  Baciću oko na spomenute preporuke, a za Severance bi mi bilo žao da nisam pogledao prvu sezonu sve i da sam znao da nastavka neće biti, a da usput nema ni naznaka o nekakvom logičnom raspletu. Što reče Ben Stiller, ideja je mnogo, ali niko trenutno ne zna kako će se rasplesti priča jer i nadležni žele da puste da se stvari odvijaju u skladu sa raspoloženjem i inspiracijom.
 • kjovo
  eXtreme member
  17.05.2023. 09:01
  Uvek drug,a to za cliffhanger opekao sam se za dve meni omiljene The OA i Raised by wolves 
 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  17.05.2023. 08:41
  Pa da jeste odložena, razlozi se navode skakojaki, od sukoba unutar ekipe, problema oko scenarija  gledanosti i cene epizode, itd, pa se pričalo da su naručili i treću i četvrtu sezonu, ko će ga znati.

   I ja jedva čekam da vidim nastavak, ali zato i sačekam da vidim da li je zaokružena sezona, da li se planira nastavak, još je `crnje` ,a dešavalo se,  ako npr. posle druge ili treće, a ima cliffhanger, prekinu. U krajnjem,  ne razumem ako je nešto dobro, a malo fali, ne snime film,  i u konačnom zaokruže svoje delo.

  Hvala kjovo za preporuke.