Teenage Mutant Ninja TurtlesPogledaj trailer!

TV serija

drama, animirani, obiteljski, komedija, akcija, znanstvena fantastika, avantura (2012)

Teenage Mutant Ninja Turtles

Ocjena korisnika
-
8,1
Teenage Mutant Ninja Turtles

Naslov:

Ninja kornjače

Godina:

2012

Žanr:

drama, animirani, obiteljski, komedija, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

24 min

Glavne uloge:


Sean Astin
  >  Raphael
Rob Paulsen
  >  Donatello
Greg Cipes
  >  Michelangelo
Mae Whitman
  >  April O'Neil
Hoon Lee
  >  Splinter
Seth Green
  >  Leonardo
Josh Peck
  >  Casey Jones
Jason Biggs
  >  Leonardo
Kevin Michael Richardson
  >  The Shredder
Nolan North
  >  The Kraang
Kelly Hu
  >  Karai
Eric Bauza
  >  Tiger Claw
Christian Lanz
  >  Fishface
Clancy Brown
  >  Rahzar
David Tennant
  >  The Fugitoid

Opis:


U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom hit tinejdžerskom filmu 'Goonies'), i Jason Biggs (Američka pita 1.-4. nastavak). Pet milijardi dolara vrijedna franšiza Ninja kornjača osvojila je mališane diljem Amerike te je već u svojem prvom prikazivanju prošle godine ostvarila rekordnu gledanost. Prije više od 25 godina nakon prvog stripa o tinejdžerskim kornjačama crtani junaci su zaživjeli na malo ekranu.

Ovaj novi crtić o Ninja kornjačama je zabavniji nego ikad. U ovoj akciji i komediji i dalje glavnu ulogu vode četiri brata tinejdžera koji se u svakoj situaciji oslanjaju jedan na drugoga. Uskoro oni otkrivaju tajnu svojeg postojanja te počinju trenirati kako bi postali heroji, što im je i sudbina. Na svom putu da postanu heroji Ninja kornjače će iskusiti mnogobrojne bitke protiv zlikovaca.

Leonardo je vođa Kornjača, koji se trudi biti savršen heroj i uzor trojici mlađe braće. Rafael je najveći i najjači među braćom te ima malo strpljenja. Donatello je analitičan, briljantni izumitelj koji je sposoban tehnološke stvari s odlagališta otpada pretvoriti u fantastično oružje. Posljednji je Michelangelo, zabavnjak kojeg je lagano omesti u svakoj prilici.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Mandarinan
    Translator
    15.12.2012. 11:23
    Teenage Mutant Ninja Turtles (2012)


    [TUBE]XK8EOD9buLc[/TUBE]

    Svi znamo da je Hamato Joši Splinter. I nijedan od nas "starijih klinaca" ne može zamisliti detinjstvo bez Nindža Kornjača i njihovog tabanja sa kamenim ratnicima, nindža stopalima, Rokstedijem i Bibopom, ali i nadmudrivanja sa Sekačem i Krangom. Ko može zaboraviti Lederheda ili Bakstera Stokmana? A četiri umetničke žabe?

    Njihova priča počinje dodirom nežnih životinja sa mutagenom, koji ih pretvara u ovo što su danas. Duperazbijajući nindža ratnici koji žive u kanalizaciji i proždiru picu! Ejpril O Nil je njihova prijateljica u koju su svi zaljubljeni, i koja se jedino sa Kornjačama oseća prijatno. Devojka čudnog stila života, slažem se.

    Moram priznati da mi se ne dopadaju ove nove, ali prihvatam da je došlo vreme da se oni dobroćudni 2d momci zamene ovakvim nečim!

    Prevode radi kolega bora888
    Mandarinan2012-12-15 12:06:17

{{message}}

{{item.title}}