The Handmaid's TalePogledaj trailer!

TV serija

drama, znanstvena fantastika (2017)

The Handmaid's Tale

Ocjena korisnika
Odlično!
8,9
The Handmaid's Tale

Godina:

2017

Žanr:

drama, znanstvena fantastika

Trajanje:

60 min

Autor:

Bruce Miller


Glavne uloge:


Joseph Fiennes
  >  The Commander
Elisabeth Moss
  >  Offred
Yvonne Strahovski
  >  Serena Joy
Jordana Blake
  >  Hannah
Alexis Bledel
  >  Ofglen
O-T Fagbenle
  >  Luke
Max Minghella
  >  Nick
Amanda Brugel
  >  Rita
Ever Carradine
  >  Naomi Putnam
Bahia Watson
  >  Oferic
Birgitte Solem
  >  Putnam Martha
Kristen Gutoskie
  >  Beth
Stephen Kunken
  >  Commander Putnam
Edie Inksetter
  >  Aunt Elizabeth
Ann Dowd
  >  Aunt Lydia

Opis:


Temeljena na bestseleru Margaret Atwood serija o poremećenom distopijskom društvu koje na žene gleda kao na državno vlasništvo

"Vi djevojke ćete služiti vođama i njihovim neplodnim ženama. Vi ćete za njih nositi djecu.", prvi trailer za nadolazeću seriju The Handmaid's Tale otkriva iskrivljenost distopijskog društva iz pera Margaret Atwood.
The Handmaid's Tale je priča o životu u distopijskom Gileadu, totalitarnom društvu koje se nalazi tamo gdje je nekoć bio dio Sjedinjenih država. suočeni sa ekološkim katastrofama i opadajućim brojem rođenih, Gileadom vlada fundamentalistički režim koji se odnosi prema ženama kao da su državno vlasništvo.
Kao jedna od rijetkih plodnih žena Offred (Elisabeth Moss) postaje Služavka u Zapovjednikovom domaćinstvu, gdje ih je prisiljena seksualno opsluživati, kroz posljednji očajnički pokušaj repopulacije uništenog svijeta.
U ovom užasnom društvu gdje joj jedna kriva riječ može donijeti smrt, Offred mora preživjeti navigirajući između Zapovjednika, njihovih okrutnih Žena, svojih nadređenih i drugih Služavki, gdje svatko može biti Gileadov špijun, a sve sa jednim ciljem: preživjeti kako i pronašla svoju kćer koja je oteta.
Uz Moss u seriji glume Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella, Madeline Brewer, Ann Dowd i O-T Fagbenle.

Obradio/la:

titlovi.com
Loading...
 • Slično za pogledati
 • Komentari (18)
 • Jamestown

  Jamestown (2016)

  drama, povijesni

  Radnja serije odvija se u 17. stoljeću, a govori o tri hrabre, dinamične žene, koje ostavljaju iza sebe svoju mračnu prošlost u Engleskoj, i dolaze u Ameriku da započnu novi život …

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 10.08.2018. 12:04
  Nisam se nadala da ce biti ovako dobra serija. Neverovatno mocna tema. Glavna glumica mi je u pocetku bila antipaticna, ali sad ne mogu nikog drugog da zamislim u ovoj ulozi, izvrsna je. Kao i ostali glumci. Na sredini sam druge sezone i nekako mi je zao da je odgledam, jer ko ce cekati 3.
 • 31.07.2018. 23:21
  Ne znam zašto, ali kad god se u sceni pojavi teta Lydia, ja vidim Željku Markić, a umjesto zapovjednika Waterforda, ja vidim Vice John Batarela 
 • 16.07.2018. 22:29
  Druga sezona je završena i zadržala je kvalitetu prve sezone. Tj. subjektivno rečeno sve ono što me je držalo da gledam seriju je prisutno i u drugoj sezoni. Napetost koju nosi sama radnja je sporedna. Temeljna napetost  leži između June i njenih zatočenika, pritom mislim na cijeli sistem a ne samo na Waterforda ili Serenu.  Nptr. konstantna igra šaha na emotivnom polju između June i Serene, a obje su u suštini u pat poziciji. I to zahvaljujući June i njenoj  upornosti, dovitljivosti i najvećem od svih instinkta, onom majčinskom.  Nisam rodio eto niti jednom, ali zahvaljujući ovoj seriji bolje razumijem onu narodnu "daj dite materi".  Čekam sezonu 3 i bojim se da bi je radi gledanosti mogli razvodnit i razvuć na sezonu više, ali nadam se da neće. [učitaj cijeli komentar]