The PeripheralPogledaj trailer!

TV serija

drama, misterij, znanstvena fantastika, triler (2022)

The Peripheral

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
8,1
The Peripheral

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika, triler

Glavne uloge:


Louis Herthum
  >  Corbell Pickett
Alex Hernandez
  >  Tommy Constantine
Chloë Grace Moretz
  >  Flynne Fisher
Katie Leung
  >  Ash
Chris Coy
  >  Jasper
Jack Reynor
  >  Burton
Gary Carr
  >  Wilf Netherton
Adelind Horan
  >  Billy Ann Baker
Miles Barrow
  >  Macon
Austin Rising
  >  Leon
Julian Moore-Cook
  >  Ossian
Charlotte Riley
  >  Aelita West
T'Nia Miller
  >  Cherise Nuland
David Hoflin
  >  Daniel
JJ Feild
  >  Lev Zubov

Opis:


Flynne Fisher, žena koja pokušava spojiti delove svoje razorene porodice u zaboravljenom kutku Amerike budućnosti. Flynne je pametna, ambiciozna i osuđena na propast. Ona nema budućnost. Sve dok je budućnost ne pozove. Periferija je blistav, halucinantni uvid glavnog pripovedača Williama Gibsona u sudbinu čovečanstva – i ono što je iza toga.

Flynne Fisher živi na ruralnom američkom jugu, radi u lokalnoj radnji za 3D štampanje, dok zarađuje preko potreban dodatni novac igrajući VR igre za bogate ljude. Jedne noći navlači slušalice i nalazi se u futurističkom Londonu – elegantnom i misterioznom svetu, primamljivo drugačijem od njenog vlastitog teškog postojanja.
Ali ovo nije poput bilo koje igre koju je igrala ranije: Flynne počinje shvatati da to nije virtuelna stvarnost... stvarna je. Neko u Londonu, sedamdeset godina u budućnosti, pronašao je način da otvori vrata u njen svet. I koliko god London bio krajnje zadivljujući… takođe je opasan. Dok Flynne nastoji da otkrije ko je povezao njihove svetove i u koju svrhu, njeno prisustvo ovde pokreće opasne sile... sile koje nameravaju da uništi Flynne i njenu porodicu u njenom vlastitom svetu.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (26)
  • The Consultant

    The Consultant (2023)

    drama, komedija, triler

    Serija Konsultant prati odnos između zaposlenika i šefa, pitajući dokle smo spremni ići kako bismo napredovali i preživjeli.
  • The Devil's Hour

    The Devil's Hour (2022)

    drama, triler

    Serija govori o socijalnoj radnici za zaštitu dece po imenu Lusi (Džesika Rejn) čiji je život obeležen brojnim izazovima. Njen brak sa suprugom Majkom Stivensom (Fil Danster) se raspao, duboko je...
  • The Recruit

    The Recruit (2022)

    kriminalistički, akcija, avantura

    Mladom advokatu Ovenu Hendriksu, koji je upravo počeo da radi za CIA-u, život se preokrenuo kada je naišao na Maks Meladze koja ucenjuje agenciju u zamenu za oslobađanje iz zatvora. Kada ona...
  • The Boys

    The Boys (2019)

    drama, kriminalistički, komedija, akcija, znanstvena fantastika

    Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • klass
    Active member
    20.12.2022. 22:56
    Mogla je biti dobra serija. Zasto toliki dosadni dijalozi? Zasto toliko komplikovanja i zasto onako vrljavi kraj?

    Ono sto meni nije jasno...Sta je taj stab? Paralelni svet? To nije. Sta je onda? Jer, ako je Flin na kraju rikotic, a jeste, kako moze da bude ziva tamo negde u drugom stabu koji je napravila? Pa cekaj malo, je l' si muzicar ili nisi? 

    Ocena 5.5





  • ar8c
    eXtreme member
    15.12.2022. 16:25
    Krenulo solidno, završilo se tragično Uopšte ne znam šta se do kraja htelo, koja je poenta i koliko sve ovo ima veze sa pisanim štivom? Gluplji kraj odavno ne videh, sve i da se radi o nekakvom zagrevanju za sledeću sezonu! Iskreno se nadam da ovo dalje neće ići. Ne preporučujem seriju nikome, a pogotovo ne ljubiteljima SF-a i poštovaocima lika i dela William Gibsona.
  • ar8c
    eXtreme member
    05.12.2022. 16:57
    [QUOTE=bgvracar] Vidim da Gibsonovu knjigu cene oko 1200. dindži u Vulkanu. Nadam se da je vredna tih para. ermm
    [/QUOTE]

    Iskreno, meni su knjige generalno obezvređene i ne bih žalio ni mnogo više para za dobro štivo, ali najveća prepreka je vreme i brzina života. Blejanje u računar uništava i oči, pogotovo kad čovek omatori kao ja Ali zapostavio sam knjigu generalno i to bih jako voleo da ispravim u ovom životu.

    @ kjovo

    Nakon odgledanih pet epizoda vidim kuda sve to otprilike ide i ne bih se začudio ako je kraj neadekvatan, a još manje nedovršen u slučaju da treba snimati dalje. Znače titlovi dosta, engleski naglasak, dosta stručnih pojmova i izraza, skakanje radnje napred-nazad... Mislim da za potpuno razumevanje treba možda pogledati i reprizno, ali teško da će jedna takva serija zaslužiti toliku investiciju vremena u mom slučaju. Uz domaće titlove sasvim solidno držim niti radnje za sada...

{{message}}

{{item.title}}