The Shannara ChroniclesPogledaj trailer!

TV serija

fantazija, znanstvena fantastika, avantura (2016)

The Shannara Chronicles

Ocjena korisnika
Odlično!
7,5
The Shannara Chronicles

Naslov:

Kronike Shannara

Godina:

2016

Žanr:

fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

42 min

Autor:

Alfred Gough
, Miles Millar


Glavne uloge:


Manu Bennett
  >  Allanon
Ivana Baquero
  >  Eretria
Austin Butler
  >  Wil Ohmsford
Aaron Jakubenko
  >  Ander Elessedil
Poppy Drayton
  >  Amberle Elessedil
Emilia Burns
  >  Commander Tilton
Marcus Vanco
  >  Bandon
John Rhys-Davies
  >  Eventine Elessedil
Daniel MacPherson
  >  Arion Elessedil
Jed Brophy
  >  The Dagda Mor
Brooke Williams
  >  Catania
James Remar
  >  Cephelo
Reon Bell
  >  Nine-Year-Old Lorin
Mattias Inwood
  >  Lorin
Miranda Wilson
  >  Kael

Opis:


Tisuće godina nakon uništenja naše civilizacije planet Zemlja je podjeljena u Četiri zemlje čiji stanovnici su mješavina rasa koja uključuje vilenjake, patuljke, trolove, gnomove i ljude. U središtu je obitelj Shannara čiji su potomci ojačani magičnim moćima i čije avanture neprestano mjenjaju budućnost svijeta. Kako se priča odmotava saznaje se da mračne sile, za koje se vjerovalo da su poražene, počinju ugrožavati svijet. Amberle (mlada vilenjačka princeza), Wil (zadnji potomak obitelji Shannara) i Eretria (lutalica iz rase ljudi) shvaćaju da samo oni imaju moć zaustaviti zlo koje nadolazi, ali da moraju sklopiti teško savezništvo.

Wil Ohmsford (igra ga Austin Butler) – Wil je mlad čovjek koji se pokušava snaći u apokaliptičnom svijetu. Kao polu-čovjek, polu-vilenjak suočen je s predrasudama cijeli život. U očajničkim pokušajima da napusti svoje maleno selo Wil saznaje da je posljednji potomak obitelji Shannara koja ima sposobnost kontrolirati bezvremensku i moćnu magiju. Wil isprva odbacuje svoje novopronađeno nasljedstvo, ali ga naposlijetku ipak prihvaća suočen s ogromnom opasnošću.

Amberle Elessedil (Poppy Drayton) – Amberle je princeza i čistokrvna vila. Kao mala ostala je bez roditelja, ali je svejedno izrasla u čvrstu, strastvenu, pametnu i odlučnu djevojku koja želi ostaviti traga i izvan svojih kraljevskih dužnosti. Postala je prva djevojka u Izabranima, tajnog društva posvećenog obrani Ellcryja.

Eretria (Ivana Baquero) – Eretria je odrasla u grupi lutalica I lopova te je od malih nogu bila primorena vjerovati svojim instinktima kako bi preživjela. Život je nije mazio što je kod nje uzrokovalo veliko nepovjerenje prema svima. Susret s Amberle i Wilom prvo joj se činio kao savršen bijeg od njezine bande, ali s vremenom shvaća da je to možda bila njezina sudbina.

Allanon (Manu Bennett) – Allanon je posljednji Druid, član drevnog reda zaštitnika čiji članovi žive stoljećima koristeći magiju. Kada Ellcryji počnu umirati, a demonske sile zaprijete uništenjem svijeta na njega će past zadatak slaganja neobičnog savezništva Wila, Amberle i Eretrie.

“Kronike Shannara” nastale su po uzoru na istoimenu knjigu Terryja Brooksa. Autori i izvršni producenti su Alfred Gough I Miles Millar (radili su na seriji “Smallville”), dok se kao još jedan izvršni producent pojavljuje Jon Favreau (režiser dva nastavka “Iron Mana”). U ostalim ulogama se pojavljuju Aaron Jakubenko (kao Ander) te John Rhys Davies (kao Eventine). Serija je snimana na Novom Zelandu.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (48)
  • Second Chance

    Second Chance (2016)

    drama, znanstvena fantastika

    Sedamdesetpetogodišnji Jimmy Pritchard (gostujuća uloga Philip Baker Hall, Moderna obitelj, Magnolia) sjena je čovjeka kakav je nekad bio. Pijanac, ženskar i otac kojem je posao uvijek bio važniji od...
  • Grimm

    Grimm (2011)

    drama, kriminalistički, misterij, fantazija, horor

    NBC-jeva drama sa Davidom Giuntolijem u glavnoj ulozi. On tumači policijskog detektiva koji otkriva da stvorenja i čudovišta iz bajki žive među nama. Njegov zadatak je da zaštiti ljude upravo od njih.
  • Bitten

    Bitten (2014)

    drama, misterij, fantazija, horor

    Serija je bazirana na bestselleru New York Timesa 'Women of the Otherworld', kanadske autorice Kelley Armstrong. Od kada je postala natprirodno biće, kao posljedica ugriza vukodlaka, Elena...
  • The Magicians

    The Magicians (2015)

    drama, misterij, fantazija, horor

    Quentin Coldwater upisuje Sveučilište Brakebills za magičnu pedagogiju kako bi učio za mađioničara i otkriva da je čarobni svijet mašte iz njegovih omiljenih knjiga iz djetinjstva previše stvaran i...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Hogar Strašni
    Administrator
    18.01.2018. 22:29
    Oni to žele da postave neki rekord na koliko televizija su emitovani. LOL
  • CSInvestigator
    Translator
    18.01.2018. 20:33
    Ali mrka kapa LOL
  • iromafia111
    Administrator
    18.01.2018. 20:16
    Možda nije:

    Iako je serija za sada otkazana, još uvijek postoji šansa za nastavak priče jer je Sonar Entertainment, studio koji stoji iza serije, započeo potragu za novim televizijskim kanalom koji bi preuzeo nastavak.

    mojtv.hr

{{message}}

{{item.title}}