Those About to DiePogledaj trailer!

TV serija

drama, komedija, akcija (2024)

Those About to Die

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,5
Those About to Die

Naslov:

Those About to Die

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Anthony Hopkins
  >  Vespasian
Dimitri Leonidas
  >  Scorpus
Sara Martins
  >  Cala
Jarreth J. Merz
  >  Dacia
Rupert Penry-Jones
  >  Marsus
Gabriella Pession
  >  Antonia
Pepe Barroso
  >  Fonsoa
Alice Ann Edogamhe
  >  Jula
Moe Hashim
  >  Kwame
Gonçalo Almeida
  >  Elia
Alessandro Bedetti
  >  Hermes
Kyshan Wilson
  >  Aura
Jóhannes Haukur Jóhannesson
  >  Viggo
Tom Hughes
  >  Titus
Iwan Rheon
  >  Tenax

Opis:


U Rimu 79. godine nove ere, rimsko stanovništvo se zabavlja krvožednim borbama gladijatora i spektakularnim trkama kočija. Četiri patricijske frakcije: Zelena, Plava, Bela i Crvena kontrolišu ovaj svet prožet korupcijom, pohlepom i nasiljem. Kada Cirkus Maksimus više nije bio dovoljan za sve brutalnije i moćnije borbe gladijatora, veličanstveni Koloseum je izgrađen specijalno za ogromne spektakle. Dok se gladijatori bore za svoje živote i hiljade ljudi žive i rade ispod tribina, kriminalci iz kladioničarskog podzemlja teže moći i uticaju...

Obradio/la:

HiDe
  • Slično za pogledati
  • Komentari (3)
  • The Decameron

    The Decameron (2024)

    drama, povijesni, komedija

    Dok se Italijom širi kuga, skupina plemića i sluga povuče se u vilu u kojoj raskošni odmor ubrzo preraste u kaos.
  • Hotel Cocaine

    Hotel Cocaine (2024)

    kriminalistički, triler

    Serija govori o Romanu Compteu, Kubanskom izbjeglici, operativcu CIA-e i glavnom menadžeru hotela Mutiny, glamuroznom epicentru kokainske scene Miamija kasnih 70-tih i ranih 80-tih.
  • Time Bandits

    Time Bandits (2024)

    komedija, fantazija, avantura

    An unlikely alliance forms between a band of thieves and Kevin, an 11-year-old history buff, as they embark on a perilous mission to save Kevin's family and the world.
  • Spartacus: Blood and Sand

    Spartacus: Blood and Sand (2010)

    biografski, drama, povijesni, akcija, ljubavni, avantura

    Nakon krvavog bijega iz Bacijatove kuće kojim je završila serija "Spartak: Krv i pijesak", pobuna gladijatora se nastavlja i počinje tjerati strah u srce Rimske Republike u seriji "Spartak: Osveta."...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • jogurtmen
    member
    31.08.2024. 20:42
    Serija je sem solidne produkcije, totalni promasaj. Cak ni pojavljivanje Ser Entoni Hopkinsa kao epizodiste nije poboljsalo kvalitet iste. Izgleda da su scenaristi i reditelj hteli da naprave zabavno stivo (nikako poucno) za mladje narastaje, ali po meni, sem pregrst kompjuterskih efekata, ni u tome nisu bas uspeli. Gluma, dijalozi, blagi ocaj. Moj utisak je bio kao da gledam neku scenu iz Njujorskog metroa, samo smestenu u neku davno proslu vremensku dimenziju. U par navrata sam pomislio da ce glumica koja glumi Julu, da pocne da repuje. Takav utisak na mene je ostavila njena gluma. Iskreno, nakon 4 epizode sam izgubio volju da gledam dalje. Po meni, serija Rim iz 2005 je kudikamo kvalitetnije odradjena i ako je i ona u nekim segmentima bila pretenciozna.
  • klass
    Active member
    30.08.2024. 20:50
    Definitivno je kriza scenarija. Mada ni gluma nije na nekom nivou. A sta tek reci za CGI, to je posebna prica. Nije bas da nisu imali para ali sve deluje nekako zbrda-zdola uradjeno. Kao da su sve te nedostatke u prici pokusali da prikriju vecitim (polu)mrakom, tako da i kada je scena na otvorenom, na suncu, oni tol'ko izfilterisu da se ima utisak da je napolju neki mrak... A sta tek reci za dva lika iz publike... neuspeli pokusaj kopiranja onih Mapetovaca. :D Kako je serija snimljena, izgleda kao da su desavanja u Marinkovoj Bari a ne u prestonici sveta. Steta. Ocena 4.
  • 15.08.2024. 13:34
    Mini serija odlično odrađena

{{message}}

{{item.title}}