Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Tomb Raider 2 bez Alicia Vikander?

novosti

28.03.2018.

Tomb Raider 2 bez Alicia Vikander?

Panika u Holivudu! Prema sve jačim glasinama, u eventualnom nastavku najnovijeg filma o Lari Kroft neće biti glumice za koju su se svi manje-više saglasili da je i najvrednija u ovom ostvarenju. Jer, u Warner Bros. baš i nisu zadovoljni kako njihovo "čedo" prolazi na bioskopskim blagajnama...

Budžet za koji je snimljen Tomb Raider bio je čak 94 miliona dolara. Od te sume, u prvoj nedelji prikazivanja vraćena je samo trećina, što holivudski moguli baš i ne smatraju dobrim zalogom za budućnost. A, kakva će, i da li će uopšte biti "budućnosti" ne samo za Aliciu u naslovnoj ulozi, već i za planiranu franšizu, izgleda da svakim danom postaje sve veće pitanje. Film prolazi mnogo bolje u distribuciji van SAD (dostigao 169 miliona dolara), ali se ne očekuje da zabeleži bitno veći (ili uopšte veći) iznos nego što je uradio Warcraft, film nastao po najprodavanijoj video-igrici svih vremena. 

Ako se uzme u obzir da filmove o Lari Kroft bije priličan maler, te da ni prethodni pokušaji sa Angelinom Jolie nisu mogli da dospu dalje od tek dva filma (Lara Croft: Tomb RaiderLara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) čini se da strahovanja za sudbinu Alicie Vikander nisu bez osnova.

Uostalom, ako sagledamo i glumičinu biografiju dosad, ne čini se preterano "bitnim" za njen CV da "mora da nastupi" i u eventualnom drugom delu. Jer, ona je veoma mlada, a već je dobitnica "Oskara", pa je logično da je pred njom i još puno uloga. Mnogo glumački zahtevnijih, nego što je morala da ispuni da bi nam dočarala avanturistkinju Laru. A, nekako i logično jeste da, zbog njenih budućih "zahtevnijih" angažmana, ne bi imala vremena ni volje da se u potpunosti posveti ponovnoj "izgradnji" ovog lika, koji, hteli to da priznamo ili ne, čak ni u prvom filmu nije uspeo da očara ni filmske kritičare, a ni dovoljan broj planirane publike.

Zato... fanovi... 

(Pročitajte ovde recenziju filma Tomb Raider - Batrganje).

 

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    01.04.2018. 09:00
      Ne zna čovek sa glumcima pa to ti je. Danijel Vu je dobio flašu da davi sebe i nas i pušku da se naslanja na nju. Čovek je zvezda azijskog akcionog filma a ovaj mu dao flašu i pušku. Takvi tekviziri pristaju glumcima poput, na primer, Vuka Kostića i sličnih. Zanimljivo je kako su Brus Li i Danijel Vu kao rođeni Amerikanci posao našli u Hong Kongu, odnosno Kini. Kod kuće nisu mogli da dođu do izražaja zbog raznoraznih stručnjaka koji su šatro kvalifikovaniji i bolji od njih.

     
  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    31.03.2018. 13:58
    Ako izbace jedinu glumicu koja vredi u filmu i koja privlači (mušku) publiku,....
    Šta reći...       Pametan potez.    

    Teško od igrice može da se napravi dobar film. Npr. Far cry - WTF movie!   
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    31.03.2018. 06:09
    Ponavlja se stara priča. Nije kriv reditelj Roar što je roarnuo, krivi su glumci a verovatno i sunce što je sijalo tokom snimanja. Pisao sam u drugoj temi šta mislim i o filmu i o Roaru. Slažem se da Roarov debakl neće uticati na Alisijinu karijeru.
;

{{message}}

{{item.title}}