Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Jake Gyllenhaal i Antoine Fuqua u remakeu "Den skyldige"

najave

16.09.2020.

Jake Gyllenhaal i Antoine Fuqua u remakeu "Den skyldige"

Glumac Jake Gyllenhaal i reditelj Antoine Fuqua udružiće snage u stvaranju remake verzije danskog trilera Den skyldige iz 2018. godine.

Prošlo je pet godina otkako su njih dvojica poslednji put sarađivali, na drami iz sveta boksa Southpaw, koji, nažalost i nije postigao preveliki uspeh ni kod publike ni kod kritike. 

Fukua će snimati ovaj film pre nego što se angažuje oko novog akcionog filma Emancipation, u kome će glumiti Will Smith, a koji je već namenjen za Apple TV+, zahvaljujući dogovoru koji je postignut na ovogodišnjoj Kanskoj berzi.

"Ne mogu da obuzdam uzbuđenje što ću ponovo raditi sa Antoineom", izjavio je Gyllenhaal. "Vreme koje smo zajedno proveli radeći Southpaw bilo je jedno od najvažnijih umetničkih iskustava moje karijere. Novi film ima specijalnu priču, s kojom se osećamo veoma blisko."

Scenario za američku verziju Den skyldige piše Nic Pizzolatto (True Detective).

Dok ne stigne trejler, pročitajte i našu kritiku Den skyldige - Ne tako epohalno...... 

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bgvracar
    Senior translator
    20.09.2020. 19:32
    Meni ni original nije legao a sad još i nekakav rimejk. Thanks, but no thanks. Unhappy
  • JoxerTM
    eXtreme member
    16.09.2020. 14:59
    Iga neću ti čitati kritiku, meni je film bio interesantni eksperiment prebacivanja monologa iz nekakvog podcasta na film gdje je osim glasovnih emocija bitan i izraz lica.

    Kako je američka publika ne samo glupa i neuka nego uz to i nepismena, a izvorni film ima jako puno teksta koji treba pročitati s titlova, ima neke logike u tome da rade rimejk na svom jeziku.
    Lakše je nego da nauče ljude čitati i pisati. A ne smiju ljude opismenjavati jer onda Trump nikad ne bi pobijedio na izborima.
  • beogradski
    eXtreme member
    16.09.2020. 14:49
    Rimejk rimejk rimejk. Opet cu ponoviti da mislim da nije nedostatak ideja u pitanju vec... mozda ''lenjost'' scenarista. Jedino je rimejk Straw Dogs ( Psi od slame ) uspeo da bude u rangu originala a cak mozda i bolji. Tandem Fuqua i Gyllenhaal je dobar ali ne znam da li se ovaj film trebao raditi kao rimejk
;

{{message}}

{{item.title}}