OldPogledaj trailer!

Film

drama, misterij, triler (2021)

Old

Ocjena korisnika
Tako-tako
6,152%
Old

Naslov:

Ostarjeli

Godina:

2021

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

M. Night Shyamalan

Scenarij:

Pierre-Oscar Lévy
, M. Night Shyamalan
, Frederick Peeters


Glavne uloge:


Francesca Eastwood
  >  Madrid
Gustaf Hammarsten
  >  Resort Manager
Luca Faustino Rodriguez
  >  Trent Aged 11
Nolan River
  >  Trent Aged 6

Opis:


M. Night Shyamalan tvorac hitova Glass, Split, Unbreakable, The Sixth Sense, Lady in the Water, predstavlja mistični triler koji prati ljetovanje obitelji u tropskom raju. Obitelj uživa na osamljenoj plaži no ubrzo otkrivaju da plaža ima čudan utjecaj na njih. Zbog nekog razloga ubrzano stare……cijeli život im se skraćuje na 24 sata.

Film producira i režira M. Night Shyamalan koji je ujedno napisao i scenarij za film prema noveli Sandcastle Pierre Oscar Lévya i Frederik Peetersa.

Pročitaj recenziju filma Old:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (6)
 • Last Night in Soho

  Last Night in Soho (2021)

  drama, misterij, triler, horor

  Mlada devojka, strastvena u vezi mode, poseduje mogućnost da se vrati u 1960-te godine, gde sreće svog idola - veliku pevačku zvezdu. Ali, London 1960-tih nije samo glamurozno mesto, već je veoma...
 • Fear Street Part Two: 1978

  Fear Street Part Two: 1978 (2021)

  drama, misterij, horor

  U ukletom gradiću Shadyside niz ubojstava potresa kamp Nightwing i zabavno ljeto pretvara u jezivu borbu za preživljavanje.
 • The Tomorrow War

  The Tomorrow War (2021)

  akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

  Svet se našao u čudu kada je grupa putnika kroz vreme stigla iz 2051. godine da bi nam uručila urgentnu poruku. Po njoj, 30 godina u budućnosti, ljudska vrste gubi rat protiv krvožednih vanzemaljaca...
 • Malignant

  Malignant (2021)

  drama, kriminalistički, misterij, horor

  Madison je paralizirana šokantnim vizijama užasnih ubojstava, a njezina se muka pogoršava kad otkrije da su ti snovi zapravo zastrašujuća stvarnost. Tijekom djetinjstva Madison je bila...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • dzindzin16
  Active member
  14.10.2021. 18:30
  Nije ovo bas tako lose, kako ga neki popljuvase.Sasvim solidan za neobaveznu rekreaciju mozga.Hvala na prevodudzindzin162021-10-14 18:43:21
 • JoxerTM
  eXtreme member
  30.09.2021. 16:06
  Ja ću ipak preporučiti.

  Sve drugo se slažem.
  Ideja baš prava za scifi bombon, ali scenarist zaboravlja da scifi ne gledaju idioti.
  Pa će taj scenarist bez ikakve potrebe crtati očigledne stvari, kao da gledamo bezbrojni holivudski isprdak za glupe&gluplje.

  Nervozu zbog podcjenjivanja nekako ćemo pregrmiti, ali onda ćemo pitati moramo li opet trpiti spilbergovske ajnštajne od djece koja su do jučer bila skoro nepismena, pa su nakon pubertetske eksplozije odjednom krenuli izmjenjivati životne mudrosti da bi im i Vitgenštajn u mladim danima pozavidio.

  Na žalost holivud prodaje spelbergovske nebuloze i ne mogu se izbjeći nikako već 20 godina, pa ćemo preći nekako i preko toga jer je krajnji obrat, iako očekivan, top klasa u današnje vrijeme.
  Ne palamudi o pravima crnaca u americi, ne bavi se problemima useljenika, nema ni traga ikakvim političkim motivima iako je glumačka postava raznolika što se rase tiče.

  Ne, umjesto toga ubada u američki zakonik o privatnom vlasništvu te nedodirljive nemoralne korporacije pri tome podsjećajući na sramotnu prošlost nacije, Tuskegee Study, zločin za koji do dan danas nitko nije izveden pred sud.

  Zato iako je pun mana, treba ga pogledati i prodiskutirati uz jednu kavu.
  Moglo je bolje, trebalo je bolje. Al' šta je, tu je.
  JoxerTM2021-09-30 16:12:54
 • Tom Brady
  member
  18.09.2021. 18:42
  Dobra ideja koja je loše realizovana. Neuverljiva gluma, loš scenario, kamera takođe. Moglo je to puno, puno bolje. Ne preporučujem.