Valerian and the City of a Thousand PlanetsPogledaj trailer!

Film

akcija, znanstvena fantastika, avantura (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Ocjena korisnika
Odlično!
 
Valerian and the City of a Thousand Planets

Naslov:

Valerian i grad s tisuću planeta

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

129 min

Režija:

Luc Besson

Scenarij:

Luc Besson
, Pierre Christin
, Jean-Claude Mézières


Glavne uloge:


Ethan Hawke
  >  Jolly The Pimp
John Goodman
  >  (voice)
Clive Owen
  >  Commander Arün Filitt
Sam Spruell
  >  General Okto Bar
Rihanna
  >  Bubble
Dane DeHaan
  >  Valerian
Emilie Livingston
  >  Bubble Dancer
Cara Delevingne
  >  Laureline
Alexandre Nguyen
  >  Japanese Delegate
Kris Wu
  >  Sergeant Neza
Diva Cam
  >  Mâatri

Opis:


Od vizionarskog redatelja fillmova Le cinquième élément - Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna.
Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežna prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.
Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.
Loading...
 • Slično za pogledati
 • Komentari (28)
 • Girls Trip

  Girls Trip (2017)

  komedija

  Kada četiri dugogodišnje prijateljice otputuju u Nju Orleans na muzički festival, ponovo otkrivaju svoje zaboravljene strasti.
 • Detroit

  Detroit (2017)

  drama, povijesni, kriminalistički, triler

  Policijska racija u Detroitu, 1967. godine, uslovila je jedan od najžešćih nemira u istoriji SAD: U centru ove priče nalazi se incident u Algiers Motelu, koji se desio 25. jula. Tri crnca su ubijena...
 • Seven Sisters

  Seven Sisters (2017)

  znanstvena fantastika, triler

  "What Happened to Monday?” ima radnju smeštenu u ne tako dalekoj budućnosti, gde država, zbog prenaseljenosti i gladi, preduzima drastične mere u vidu tzv. politike jednog deteta, pri čemu sedam...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Buki51
  member
  14.11.2017. 15:28
  Film nije los.Pomalo naivan ali zabavan.
 • 14.11.2017. 15:18
  Odličan film. Nije ovo film koji može parirati Avataru,Zvezdanim ratovima i ostalim vrhunskim SF ostvarenjima ali je veoma zanimljim,smešan i fantastičan film.
 • PedjaK
  member
  14.11.2017. 08:20
  Film je yaista veoma dopadljiv, što nisam očekivao. Prava SF bajka, ali ne prevashodno pravljena za klince. Efekti su vrlo dobro uklopljeni I fino potkrepljuju priču. Ako želite da se zabavite, film je za svaku preporuku.