Valerian and the City of a Thousand PlanetsPogledaj trailer!

Film

akcija, znanstvena fantastika, avantura (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Ocjena korisnika
Odlično!
 
Valerian and the City of a Thousand Planets

Naslov:

Valerian i grad s tisuću planeta

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

129 min

Režija:

Luc Besson

Scenarij:

Luc Besson
, Pierre Christin
, Jean-Claude Mézières


Glavne uloge:


Ethan Hawke
  >  Jolly The Pimp
John Goodman
  >  (voice)
Clive Owen
  >  Commander Arün Filitt
Sam Spruell
  >  General Okto Bar
Rihanna
  >  Bubble
Dane DeHaan
  >  Valerian
Emilie Livingston
  >  Bubble Dancer
Cara Delevingne
  >  Laureline
Alexandre Nguyen
  >  Japanese Delegate
Kris Wu
  >  Sergeant Neza
Diva Cam
  >  Mâatri

Opis:


Od vizionarskog redatelja fillmova Le cinquième élément - Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna.
Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežna prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.
Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.
 • Slično za pogledati
 • Komentari (39)
 • Detroit

  Detroit (2017)

  drama, povijesni, kriminalistički, triler

  Policijska racija u Detroitu, 1967. godine, izazvala je jedan od najžešćih nemira u istoriji SAD. U centru ove priče nalazi se incident u Algiers Motelu, koji se desio 25. jula. Tri crnca su ubijena...
 • Girls Trip

  Girls Trip (2017)

  komedija

  Kada četiri dugogodišnje prijateljice otputuju u Nju Orleans na muzički festival, ponovo otkrivaju svoje zaboravljene strasti.
 • Seven Sisters

  Seven Sisters (2017)

  znanstvena fantastika, triler

  "What Happened to Monday?” ima radnju smeštenu u ne tako dalekoj budućnosti, gde država, zbog prenaseljenosti i gladi, preduzima drastične mere u vidu tzv. politike jednog deteta, pri čemu sedam...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • baho
  Translator
  07.09.2018. 19:31
  Nisam gledao sve varijante prijevoda, ali već rekoh negdje drugdje.Ovaj film je dio univerzuma stripa "Valerian", odnosno "Valerijan", kako je kod nas objavljeno.U skladu s tim likovi bi se trebali zvati: Valerijan i Veronika - a ne Valerian i Laureline.To što je film snimljen na engleskom i likovi nose ta imena, nema veze. Jer su to imena prilagođena za njihova izdanja stripa.Na francuskom (originalu) su Valerian i Veronique. [učitaj cijeli komentar]
 • Rakan
  eXtreme member
  13.01.2018. 14:21
  Kod Luka Besona se u svakom filmu vidi ono što  je na njega kao klinca najviše uticalo. To je svet stripa i podvodni svet. Ovaj film je obojen i stripovskom i podvodnom ornamentikom. Kao da krećući se kroz izmaštani svet Valerijana, ronite po Velikom Grebenu i sve to stavite u stripovske kockice. Pored glavnih glumaca koji su mi nepoznati (što je plus) lepe epizode su ostvarila zvučna imena kao što su Itan Houk, Rijana, Rutger Hauer, Klajv Oven. Nije to ništa oskarovsko, ali je lepo videti ih kao potporu. Neko je uporedio ovaj film sa Avatarom. Mogu ga samo uporediti u smislu da mi se ovaj film više sviđa od Avatara. Film je za sve generacije, a nikako samo za mlađe. Ocena 8/10. Uživao sam u svakom minutu ove bajke.
 • tantal
  eXtreme member
  30.11.2017. 19:20
  Izlizala mi se LP ploca na A1 strani ploce od slusanja.Imam danas CD ali nije to "TO".