Serije na titlovi.com, stranica 8

 • Compulsion

  Compulsion (2022)

  drama

  After surviving a tragedy, paramedic Jenny Challoner struggles with PTSD. Concealing her suffering from husband Chris, friend Alison and daughter Rosie, Jenny's life spirals out of control.
 • Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes

  Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes (2022)

  biografski, kriminalistički, dokumentarni

  Večerao je s moćnicima. Vrebao je ranjive. Ispod nasmiješene vanjštine krila se jeziva tama sadističkog serijskog ubojice.
 • Conversations with Friends

  Conversations with Friends (2022)

  drama, ljubavni

  Britko inteligentna priča smještena u Dublin o dvoje studenata, 21-godišnjoj Frances i njezinoj najboljoj prijateljici Bobbi te neobičnoj, neočekivanoj vezi koju stvaraju s bračnim parom, Melissom i...
 • Country Queen

  Country Queen (2022)

  drama

  Organizatorica događanja iz Nairobija vrati se u rodno selo nakon 10 godina i suoči se sa svojom prošlošću... ali i rudarskom tvrtkom koja bi mogla uništiti njezin dom.
 • Cunk on Earth

  Cunk on Earth (2022)

  komedija, dokumentarni

  Follows Philomena Cunk as she comically tells the story of our greatest inventions, and asks experts hard-hitting questions about humanity's progress.
 • Cyberpunk: Edgerunners

  Cyberpunk: Edgerunners (2022)

  animirani, akcija, avantura

  U distopijskom svijetu prepunom korupcije i kibernetičkih implantata talentirani, ali nepromišljeni klinac s ulice nastoji postati odmetnički plaćenik, tzv. edgerunner.
 • Czech It Out

  Czech It Out (2022)

  dokumentarni

  Lukáš Hejlík and his daughter Klára Hejlíková explore the architecture and gastronomy of the Czech Republic while discovering unusual places to stay.
 • D.B. Cooper: Where Are You?!

  D.B. Cooper: Where Are You?! (2022)

  kriminalistički, dokumentarni

  Otmičar aviona 1971. padobranom skoči iz aviona s vrećom ukradenog novca... i nikad ga ne uhvate. Čak i desetljećima poslije njegov je identitet primamljiv misterij.
 • Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

  Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)

  biografski, drama, kriminalistički

  Tijekom više od deset godina osuđeni ubojica Jeffrey Dahmer ubio je 17 tinejdžera i mlađih muškaraca. Kako je uspijevao tako dugo izbjegavati uhićenje?
 • Dark Winds

  Dark Winds (2022)

  drama, kriminalistički, triler

  Priča o Leephornu i Cheeaseu, dva Navajo policajca na jugozapadu Amerike 1970-ih, koji su prisiljeni osporavati vlastita duhovna uvjerenja dok traže tragove u slučaju dvostrukog ubojstva.
 • De Volta aos 15

  De Volta aos 15 (2022)

  drama, komedija

  Nezadovoljna svojim životom, 30-godišnja Anita slučajno otkrije da može otputovati u vrijeme kad je imala 15 godina. Može li iznova ispisati vlastitu povijest?
 • Dead End: Paranormal Park

  Dead End: Paranormal Park (2022)

  animirani, komedija, avantura

  Dvoje tinejdžera i mops koji govori bore se protiv demona u opsjednutom zabavnom parku... a možda i za spas svijeta od nadnaravne apokalipse.
Prethodna   1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 600 601   Sljedeća