Dream the FuturePogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2016)

Dream the Future

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,2
Dream the Future

Godina:

2016

Žanr:

dokumentarni

Glavne uloge:


Sigourney Weaver
  >  Herself
Sigourney Weaver
  >  10 episodes, 2017

Opis:


Desetodijelna dokumentarna serija Snovi o budućnosti, otkriva nam kako će današnja otkrića i istraživanja utjecati na našu svakodnevicu 2050. godine. Gledatelji će putovati oko svijeta s pomoću visoke tehnologije kako bi se upoznali s budućim inovacijama koje će izrazito promijeniti svakodnevicu kakvu danas poznajemo.
Doznat ćemo koja je budućnost sporta, prijevoza, medicine, stanovanja, prehrane, mode, obrazovanja, energije, glazbe i ljubavi godine 2050., kada se očekuje da će na Zemlji živjeti devet milijardi ljudi. Čini se da je tehnologija danas, u vrijeme kad su individualne izvedbe i osobni rekordi naizgled dosegnuli granice, pokorila sve terene.
Dokumentarna serija Snovi u budućnosti snimljena je prema ideji Alexa Fightera, redatelj je Pierre-François Didek, scenarij potpisuju Alex Fighter i Hélène Le Meur, a koprodukciju tvrtke Update Productions i Bonne Pioche. [scena.hr]

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Year Million

    Year Million (2017)

    drama, znanstvena fantastika, dokumentarni

    Nekada je to bila naučna fanstastika, a sada se zasniva na stvarnosti - Milionita godina, nova šestodelna dokumentarno-igrana serija Nacionalne geografije, istražuje kakvi će biti ljudi kroz milion...
  • Big Cats

    Big Cats (2018)

    dokumentarni

    Wildlife documentary series following cat species from around the world, from the lions of Tanzania to the tiny rusty spotted cat of Sri Lanka.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}