WarriorPogledaj trailer!

TV serija

drama, povijesni, akcija (2019)

Warrior

Ocjena korisnika
Odlično!
8,3
Warrior

Godina:

2019

Žanr:

drama, povijesni, akcija

Trajanje:

60 min

Autor:

Jonathan Tropper


Glavne uloge:


Jason Tobin
  >  Young Jun
Andrew Koji
  >  Ah Sahm
Perry Yung
  >  Father Jun
Langley Kirkwood
  >  Walter Buckley
Olivia Cheng
  >  Ah Toy
Kieran Bew
  >  Bill O'Hara
Ryan Kruger
  >  Gareth
Dianne Doan
  >  Mai Ling
Rich Ting
  >  Bolo
Kenneth Fok
  >  Jacob
Jenny Umbhau
  >  Lai
Dustin Nguyen
  >  Zing
Hoon Lee
  >  Wang Chao
Christian McKay
  >  Mayor Samuel Blake
Tom Weston-Jones
  >  Richard Lee

Opis:


Radnja ove akcione serije smeštena je u drugu polovinu 19. veka, u kinesku četvrt San Franciska u kojoj besni brutalni ulični rat. Prati Ah Sahma, poznavaoca borilačkih veština koji je u ovaj grad iz Kine stigao pod misterioznim okolnostima i vremenom postao vodeća figura najmoćnijeg kineskog kriminalnog klana.

Kreatori serije nisu nameravali gledaocima ispostaviti samo još jednu dozu eksplozivne akcije sa borilačkim veštinama, nego su nameravali predstaviti i složenu imigracijsku dramu koja je danas važna kao i 1870-ih godina tokom kojih se odvija radnje serije.

Obradio/la:

Stole Haringa

Pročitaj recenziju serije Warrior:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (9)
 • The Act

  The Act (2019)

  horor

  The Act je nova true crime američka serija na Huluu. Serija se temelji na stvarnom životu Gypsy Rose Blanchard i ubojstvu njezine majke Dee Dee Blanchard. Zaplet cijele priče nastaje oko činjenice da...
 • The Code

  The Code (2019)

  drama

  Pogled u profesionalni i privatni život nekih od najumnijih ljudi među pravnicima u američkim marincima. Svako od njih je sposoban da bude tužilac, advokat odbrane, istraživač, ali i - marinac!
 • Swamp Thing

  Swamp Thing (2019)

  drama, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura, horor

  Serija prati dr. Abby Arcane dok istražuje smrtonosni virus nastao u močvari u gradiću u Louisiani, ali kad se iz muljevite baruštine pojavi tajanstveno stvorenje, ona se nađe suočena s noćnim morama...
 • Black Monday

  Black Monday (2019)

  komedija

  19. listopada 1987. – crni ponedjeljak, najgori pad tržišta dionica u povijesti Wall Streeta. Ovo je priča o tome kako je skupina autsajdera preuzela muški klub Wall Streeta i srušila najveći...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • titlovi.com
  Approval team
  05.10.2020. 00:30
  Prijevode za 2 sezonu najavio je Bakica47 ⚡
 • Stole Haringa
  eXtreme member
  22.11.2019. 22:12

    Odgledao sam sa teškom mukom seriju za koju najveće "zasluge" propadaju pokojnom Brus Liju. Mali Zmaj je osmislio seriju koju nije stigao da realizuje. Verujem da mu nije bilo teško, mnogo teže bi mu bilo da je mogao da vidi šta su učinili dični naslednici koji su prodali njegov koncept izvođačima filmskih radova. A oni su uradili sve što su mogli ne bi li seriju približili nečim što nalikuje srijama tipa Peaky Blinders. Umesto brice kineski mafiozi koriste sekirče i pesnice, princip je istim sve ostalo su nijanse. A nijanse su sačuvaj me Bože.

    Da je živ, Mali Zmaj bi im pokazao kako se to radi, kako se umesto sekirice koriste raznorazna priručna sredstva. O tepanju da ne pišem.

    Sve u svemu, serija je, bar za mene, konfekcija. I to vrlo loša.
 • sinak
  member
  23.06.2019. 07:56
  Loš scenario ,amaterski rad kamerom