WarriorPogledaj trailer!

TV serija

drama, povijesni, kriminalistički, akcija (2019)

Warrior

Ocjena korisnika
Odlično!
8,489%
Warrior

Naslov:

Ratnik

Godina:

2019

Žanr:

drama, povijesni, kriminalistički, akcija

Trajanje:

60 min

Autor:

Jonathan Tropper


Glavne uloge:


Langley Kirkwood
  >  Walter Buckley
Jason Tobin
  >  Young Jun
Perry Yung
  >  Father Jun
Hoon Lee
  >  Wang Chao
Christian McKay
  >  Mayor Samuel Blake
Olivia Cheng
  >  Ah Toy
Andrew Koji
  >  Ah Sahm
Joanna Vanderham
  >  Penelope Blake
Tom Weston-Jones
  >  Richard Lee
Joe Taslim
  >  Li Yong
Kieran Bew
  >  Bill O'Hara
Dianne Doan
  >  Mai Ling
Ryan Kruger
  >  Gareth
Rich Ting
  >  Bolo
Kenneth Fok
  >  Jacob

Opis:


Radnje smještene u Kinesku četvrt San Francisca nakon Građanskog rata, RATNIK je priča o mladom, talentiranom majstoru borilačkih vještina, netom pridošlom iz Kine koji se našao uhvaćen u krvavim Tong ratovima Kineske četvrti.
RATNIK je surova, akcije puna kriminalistička drama smještena tijekom brutalnih Tong ratova u Kineskoj četvrti San Francisca u drugoj polovini 19. stoljeća. Serija prati Aha Sahma (Andrew Koji), čudesno talentiranog majstora borilačkih vještina koji emigrira iz Kine u San Francisco pod misterioznim okolnostima i postaje plaćenik jednog od najmoćnijih tongova (kineska obitelj organiziranog kriminala) Kineske četvrti. Snimljena u Cape Townu u Južnoj Africi, ova CINEMAXOVA dramska serija temelji se na tekstovima legende borilačkih vještina Brucea Leeja, a njezini su tvorci i izvršni producenti Jonathan Tropera („Banshee“) i Justin Lin.

Pročitaj recenziju serije Warrior:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (10)
 • Fosse/Verdon

  Fosse/Verdon (2019)

  biografski, drama, glazba

  Američka mini serija o romantičnom i kreativnom partnerstvu između utjecajnog koreografa i redatelja Boba Fossea i Gwena Verdona, jednog od najvećih plesača svih vremena na Broadwayu.
 • Purge of Kingdoms: The Unauthorized Game of Thrones Parody

  Purge of Kingdoms: The Unauthorized Game of Thrones Parody (2019)

  komedija

  In a parody of "Game of Thrones," nobles from the Eight Kingdoms gather for Purge Fest 3000 to try and put an end to their violent conflicts, while members of the Fat King's own family conspire to...
 • Black Sails

  Black Sails (2014)

  drama, avantura

  Radnja ove avanturističke serije smještena je na početku 18. stoljeća, a prati zloglasnog kapetana Flinta i njegovu posadu. Serija je inspirirana klasičnim romanom Roberta Louisa Stevensona, “Otok s...
 • Banshee

  Banshee (2013)

  drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

  Alan Ball, tvorac „Okusa krvi“, donosi uzbudljivu novu „Cinemaxovu“ akcijsku dramu koja prati dogodovštine Lucasa Hooda (Antony Starr), bivšeg zatvorenika koji spletom okolnosti postane šerif...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • CSInvestigator
  Translator
  17.04.2021. 22:06
  Obnovljeno za 3. sezonu Wink
 • titlovi.com
  Approval team
  05.10.2020. 00:30
  Prijevode za 2 sezonu najavio je Bakica47 ⚡
 • Stole Haringa
  eXtreme member
  22.11.2019. 22:12

    Odgledao sam sa teškom mukom seriju za koju najveće "zasluge" propadaju pokojnom Brus Liju. Mali Zmaj je osmislio seriju koju nije stigao da realizuje. Verujem da mu nije bilo teško, mnogo teže bi mu bilo da je mogao da vidi šta su učinili dični naslednici koji su prodali njegov koncept izvođačima filmskih radova. A oni su uradili sve što su mogli ne bi li seriju približili nečim što nalikuje srijama tipa Peaky Blinders. Umesto brice kineski mafiozi koriste sekirče i pesnice, princip je istim sve ostalo su nijanse. A nijanse su sačuvaj me Bože.

    Da je živ, Mali Zmaj bi im pokazao kako se to radi, kako se umesto sekirice koriste raznorazna priručna sredstva. O tepanju da ne pišem.

    Sve u svemu, serija je, bar za mene, konfekcija. I to vrlo loša.