Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

The Expanse oživljava!

novosti

22.05.2018.

The Expanse oživljava!

Jedna od najzanimljivijih SF serija poslednjih godina, iznenada otkazana, možda će, ipak, dočekati novi život i to na - Amazonu.

Pregovori su počeli, i, kako stvari stoje, izgleda da ćemo, ipak, moći da uživamo u četvrtoj sezoni The Expanse. Ova vest je mnoge obradovala, pogotovo nakon što je Syfy "zaprepastio" saopštenjem da neće nastaviti s snimanjem novih epizoda, nakon završetka treće sezone, u šestom mesecu.

Serija o velikoj kosmičkoj zaveri u 200 godina dalekoj budućnosti, zasnovana je na istoimenim bestseler romanima, čiji su autori Daniel Abraham i Ty Franck (pod pseudonimom James S. A. Corey), Glavne uloge u seriji tumače: Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams...

U međuvremenu, kanal Syfy planira snimanje serije po grafičkoj noveli “Deadly Class”, čiji su autori Rick Remender i Wes Craig, kao i “Nightflyers”, zasnovanu na romanu koji je napisao čuveni George R.R. Martin. Ovaj kanal nedavno je počeo i emitovanjem serija KryptonHappy!.

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 25.05.2018. 18:17
    Pa od starta se videlo da SyFy nema dovoljan buđet da izvuče The Expanse do kraja. Šteta što neki jači studio nije odmah u startu uleteo jer knjige su odlične i zaslužile su da budu ekranizovane na pravi način.
  • osman2510
    Senior translator
    25.05.2018. 08:45
    WTF? Ovo je jedna od najboljih serija u posljednje vrijeme.
;

{{message}}

{{item.title}}